Een goed begin is 't halve werk!

Geen tientallen lesauto’s of grote klassikale theorieopleidingen. 100% aandacht daar draait het om! Dat komt de kwaliteit van jouw rijopleiding ten goede. Wij zorgen dat jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs haalt. De rijopleiding wordt verzorgd door een vaste, ervaren en gedreven instructeur. 

visual3

Theorie

Een theorieopleiding op je computer, via internet op je eigen tempo en op de tijden wanneer het jou zelf uitkomt!

Als je snel je rijbewijs wilt halen, is het heel nuttig om al van tevoren of gelijk in het begin van de rijopleiding met je theorie te beginnen. Voor het praktijk-examen is het verplicht om in het bezit te zijn van een theorie-certificaat.

De theorie wordt in principe door zelfstudie eigen gemaakt. Rijschool Hillegersberg zal je de juiste ondersteuning meegeven tijdens en na de rijlessen.

Het leren van de theoriekennis kan je doen via de theorieboeken en dan stap voor stap door de theorie met boordevol opdrachten, animaties, video en examenopdrachten volgens de CBR methode vanachter de computer met online examen training

Slagen voor je theorie is de eerste stap die je moet nemen op weg naar je rijbewijs. Een goede instelling en voorbereiding zal je hierbij helpen. Ook ITheorie helpt je om een goed resultaat te behalen! ITheorie is een eigentijdse en zeer effectieve methode om de theorie van het autorijden eigen te maken. Verkeerstheorie leren was nog nooit zo leuk en leerzaam. De opleiding bestaat uit een compleet digitaal lesboek, maar liefst 50 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enig tijdslimiet.

ITheorie is te bestellen via Rijschool Hillegersberg of via de website van ITheorie! 

 

                   

" Lekker thuis in je eigen tempo leren"

 

Het theorie-examen kan je zelf reserveren bij CBR.nl. Onder de rubriek MIJN CBR reserveer je het theorie-examen op een voor jou geschikte datum. De reservering dien je direct te betalen via iDEAL.

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen:

- gevaarherkenning ( 25 vragen )

- verkeerskennis      ( 12 vragen )

- verkeersinzicht      ( 28 vragen )

Voor het onderdeel gevaarherkenning moet je tenminste 13 vragen goed hebben beantwoord. Voor de 12 vragen kennis moet je er 10 goed hebben beantwoord.

Voor het onderdeel Inzicht bestaande uit 28 vragen moet je er 25 goed beantwoorden.

Zodra je geslaagd bent, krijg je het theorie-certificaat direct mee en deze is 18 maanden geldig.

Het theorie-examen mag je alleen doen, wanneer je 16 jaar of ouder bent.

 

Theorie is de basis voor de praktijk!!

Nieuws

Schrijf je nu in!

inschrijven