Een goed begin is 't halve werk!

Geen tientallen lesauto’s of grote klassikale theorieopleidingen. 100% aandacht daar draait het om! Dat komt de kwaliteit van jouw rijopleiding ten goede. Wij zorgen dat jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs haalt. De rijopleiding wordt verzorgd door een vaste, ervaren en gedreven instructeur. 

visual2

Opleidingen

Praktijklessen auto

Naast onze losse rijlessen bieden wij ook complete rijopleidingen aan. Het volgen van de rijopleiding kan op verschillende manieren gevolgd worden, afgestemd op je eigen tijd en flexibiliteit.

De opleiding is gebaseerd op de zware eisen, die gesteld worden aan de beginnende bestuurder.

De lesduur van een autorijles is afhankelijk van de drukte 60 of 90 minuten. In het begin zullen de rijlessen 60 minuten zijn.

Tijdens de rijlessen word je op een prettige stap voor stap methode voorbereid op het vernieuwde praktijk-examen. Met deze methode krijg je een betere voertuigcontrole, zodat je meer tijd en rust hebt in het scannen van het overige verkeer.

Bij het afnemen van losse rijlessen, bepaal je de lengte van je opleiding zelf. Deze vorm van de rijopleiding is zeer flexibel, waarbij je in principe nergens aan vast zit. Je kunt al rijlessen nemen vanaf 16.5 jaar.( 2todrive)

De complete rijopleiding wordt individueel op maat gesneden aangeboden. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere cursist een passende rijopleiding is en je nooit te veel betaalt.

Bij een complete rijopleiding kan alles voor je verzorgd worden betreffende de rijlessen, zoals de eventuele tussentijdse toets, het CBR-Praktijkexamen, indien gewenst ook het aanleveren van theorieboeken en zeer handige praktijkboeken.

In de rijopleiding bij Rijschool Hillegersberg zijn voertuigbeheersing en het juiste kijkgedrag essentiële hoofdzaken. Hierbij zal tevens extra aandacht uitgaan naar het verkeersinzicht, zelfstandigheid, zelfreflectie en vele andere aspecten die onderdeel uitmaken van het vernieuwde rijexamen.

Graag willen wij u opleiden, tot die betere bewuste bestuurder, met meer inzicht en techniek en die zich zekerder en veiliger zal kunnen aanpassen in de hectiek van het hedendaagse verkeer!

Tussentijdse Toets

 

Bij de opleiding voor het CBR-Praktijkexamen kun je je vorderingen laten testen met een tussentijdse toets. Deze tussentijdse toets verloopt precies zoals het echte rijexamen. Hierbij worden dus dezelfde procedures gevolgd. Veel kandidaten hebben last van "examenvrees". Door deze T.T.T. te volgen krijg je een idee hoe het examen zal verlopen en zal de stress op het examen een stuk minder zijn. Een bijkomend voordeel is ook nog dat de bijzondere verrichtingen (zoals bijvoorbeeld de parkeeropdracht en omkeeropdracht) niet meer op het praktijk-examen verricht hoeven te worden, mits deze correct zijn uitgevoerd. Ook dit kan de stress nog eens op het echte examen verminderen. Om de tussentijdse toets en het praktijk-examen te kunnen doen moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat.

 

Opfriscursus

Voor een ieder die al een aantal jaren in het bezit is van een rijbewijs is het soms lastig zich in het verkeer op de juiste manier te gedragen. Dit komt misschien door: weinig rijervaring, langere tijd niet deelgenomen aan het verkeer of bijvoorbeeld rijangst op de snelweg of wellicht andere redenen......

Door een mogelijk, jarenlang gebrek aan informatie over het nieuwe rijden met de daarbij steeds wijzigende verkeersregels, is het van groot belang deze kennis weer eens op te halen. Op deze wijze kan de bestuurder zich weer veilig gaan voelen en vertrouwd raken in het hedendaagse drukke verkeer.

Voor deze mensen is het mogelijk met behulp van Rijschool Hillegersberg alles eens goed op te frissen, door het volgen van een aantal praktijklessen met theorie voorbeelden.

 

INVESTEER IN JE EIGEN VEILIGHEID!!

 

 

Nieuws

Schrijf je nu in!

inschrijven