Een goed begin is 't halve werk!

Geen tientallen lesauto’s of grote klassikale theorieopleidingen. 100% aandacht daar draait het om! Dat komt de kwaliteit van jouw rijopleiding ten goede. Wij zorgen dat jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs haalt. De rijopleiding wordt verzorgd door een vaste, ervaren en gedreven instructeur. Boek een gratis proefles om daarna een passende opleiding uit te zoeken!

visual

Over ons

WELKOM BIJ RIJSCHOOL HILLEGERSBERG, de rijschool van Rotterdam/Hillegersberg en omstreken!

 

Het leveren van kwaliteit is onze specialiteit. Rijschool Hillegersberg onderscheidt zich van andere rijscholen door een hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel wat wordt onderschreven door het lidmaatschap bij de BOVAG.

Wij gaan met een open en kwalitatieve aanpak en met de nieuwste didactische leermethode aan de slag om jouw rijopleiding succesvol af te sluiten. Rijschool Hillegersberg richt zich hierbij speciaal op de persoonlijke aandacht. De gehele rijopleiding heb je een vaste instructeur die met de juiste passie voor het vak er voor zorgt dat je zeer doelgericht en met alle plezier op weg gaat naar je rijbewijs en goed wordt voorbereidt op een veilige deelname in het hedendaagse drukke verkeer.

Wij werken altijd vanuit een persoonlijke lesinstructiekaart, waarop de vorderingen van de cursist per onderdeel wordt bijgehouden.Zo weet je precies waar je je in de rijopleiding bevindt en wat je al beheerst of waar je nog wat meer aandacht aan moet besteden. DUIDELIJKHEID VOOR ALLES DUS !!.

Ook is er een mogelijkheid om met een instructieboek te werken. De cursist kan op deze manier de les voorbereiden en na de les het thuis nog eens nalezen. Dit met als doel de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Bij Rijschool Hillegersberg is er op dit moment door de grote drukte helaas wel een wachttijd.Denk hierbij vooruit en wij kunnen je dan op de wachtlijst plaatsen .Tijdens de rijlessen wordt er gereden in de zeer veilige en moderne Hyundai Tucson die met zijn specifieke eigenschappen een genot is om mee te rijden.

VOORDELEN RIJSCHOOL HILLEGERSBERG!!

                        

Bepaal je eigen tempo 

 Flexibele mogelijkheden

Losse lessen en aantrekkelijke pakketten

Nieuwste didactische leermethode

→ Lessen vanaf 16,5 jaar

 Bovag lidmaatschap

Heerlijk leren rijden in een Hyundai Tucson 

 Geen andere leerlingen in de auto, dus geen tijdsverlies voor jou

→ Flexibele ophaal en afzet mogelijkheden 

 Vaste instructeur

 

UITERAARD STREVEN WIJ NAAR HET BESTE RESULTAAT!!

 

Nieuws

Schrijf je nu in!